Kotorska krempita

Ima posebnu tehnologiju
izrade. Sadrži vanila fil u četri sloja. Blagog i osvežavajućeg ukusa i
prhke kore. Krempita je kolač specifičnog ukusa kome ne odolevaju ni ljubutelji čokolade i voćnih kolača. Dekoriše se šećerom u prahu sa ukusom vanile. Pakovanje: 550g

Kraljica Marija

Sadrži vanila fil sa puterom,slatku pavlaku koja sadrži drobljenu
karamelu sa lešnikom. Dekorisana je mlečnom čokoladom. Intezivnog  i
veoma specifičnog ukusa. Za sve ljubitelje domaćih torti. Pakovanje: 800g.

Fantazija torta

Sadrži vanila fil,čokoladni fil sa čoko biskvitom koji sadrži orah.Dekorisan čokoladnim prelivom. Prijatnog ukusa i veoma kremast. Ovo je pravi kolač za ljubitelje čokolade. Čuvati na temperaturi od 5C. Nakon otvaranja čuvati u frižideru. Pakovanje: 800g.

Domaći kolači

Pakovanje sadrži 6 vrsta kolača: Mađarica,Žerbo, London štanglice ,Čupava Kata, Medeno srce i Jadranka štanglice. Čuvati na temperaturi od 5C. Nakon otvaranja čuvati u frižideru. Pakovanje: 500g.

Princes krofne

Sastojci: pavlaka, jaje, pšenično brašno, gustin, ulje, šećer, sredstvo za narastanje. Čuvati na temperaturi od 5C. Nakon otvaranja čuvati u frižideru. Pakovanje: 350g.

Čupavac

Sastojci: šećer, pšenično brašno, kokos, ulje, jaja, maragrin, čokolada, mleko, kakao prah, vanilin pečer, sredstvo za narastanje. Čuvati na temperaturi od 5C. Nakon otvaranja čuvati u frižideru. Pakovanje: 300g.

Cheesecake

Dobro poznata poslastica koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Usudite se da probate i verujte nam uvek ćete se vraćati na ovaj kolač.

Šampita

Sastojci: šećer, jaja, brašno, čokolada. Čuvati na temperaturi od 5C. Nakon otvaranja čuvati u frižideru. Pakovanje: 350g.